fredag den 9. november 2012

Pølsegratin

Kender I det, når man havde en plan i hovedet, da man startede med aftensmaden, men resultatet blev noget helt andet...?? ;)

Det gjorde jeg i dag. Jeg havde en pakke frankfurtere, der skulle bruges, og da vi får gæster imorgen til god middag, tænkte jeg at lave noget enkelt i aften. Jeg havde tænkt blomkålsmos med en tomatsauce med pølsestykker mm.
Enden blev en slags pølsegratin. Og det smagte godt! ;)

Pølsegratin (4 pers):
1 pk bacontern, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1/2 bk champignons, 1 pk frankfurtere, 1 blomkålshovede, 100 g pikantost, lidt fløde, salt og peber. Revet parmesanost til gratinering.

Blomkålen koges godt mør.
Imens svitses bacon, pølser i tern, hk champignons, hk løg og hvidløg i smør på en pande.

Når blomkålen er godt mør drænes vandet godt fra.
Med et piskeris 'piskes' blomkålen til groft mos sammen med pikantost og lidt fløde. Smag til. Fyldet fra panden vendes i blomkålsmosen. Blandingen fordeles i en lille bradepande. Drys med lidt revet parmesanost.
Gratiner retten i ovnen ved 200 graders varmluft til sprød og gylden overflade.

Altså endnu en nem og lækker ret - We like that!! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar