Et kig i køleskabet afslørede lidt forsk rester, der skulle bruges - vi går jo helst ind for stop af madspild også! ;)
Der var nogle stykker hvidløgskylling og lidt blomkålsris.
Men det endte med at blive lækker restemad! ;)
Karry-kokos-kylling:
1 stor dåse kokosmælk (den fede variant), 3 dl fløde, lidt kylling bouillon, 1 snittet porre, 3 hk fed hvidløg, 2 tsk karry, 3 stykker kylling i mindre stykker, en rest blomkålsris, ca 100 g broccoli i små buketter.
Kokosmælk, fløde og krydderier koges op. Porre, hvidløg og kylling tilsættes. Lad simre 15 minutter. Tilsæt små broccolibuketter sammen med blomkålsrisen og simre 5 min til. Smag til.
Jeg serverede med lidt kogte gulerødder, men retten kan også sagtens stå alene.
Har man ikke en rest kylling, så kan frisk kyllingebryst i mindre stykker jo også bruges.
Og blomkålsrisene kan sagtens udelades.
God mandag aften! ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar