onsdag den 23. maj 2012

Lækker frokost!

Idag stod der en lækker frokost på menuen. En dejlig lakseroulade men med røget ørred i istedet for laks. Pyntet med lidt rejer, serveret med små søde snacktomater og blancherede grønne asparges på salatbund. Hertil en god dild dressing.
Nemt at sende med manden i madpakken og nemt at servere for mig selv herhjemme.
Ville også passe fremragende til en forret til en lækker middag.

Den smagte fremragende og her er hvad jeg brugte til 1 roulade:
Bund: 5 æg, ca 5 spsk fløde, 450 g bredbladet spinat (fra frost), lidt muskat og lidt peber.

Det hele røres sammen og bredes ud på en bageplade med bagepapir og bages v/200 grader i 15 minutter.

Creme: 150 g flødeost, naturel, 1 dl creme fraiche 38%, 3 spsk dild, 1 tsk Dijon sennep, lidt peber.

Når bunden er kølet af, smøres den med cremen. Herpå fordeles 250-300 g røget ørred/røget laks over. Det hele rulles sammen på den lange led som en roulade.

Pak ind og lad hvile koldt et par timer eller natten over.


1 kommentar: