Idag stod der en lækker frokost på menuen. En dejlig lakseroulade men med røget ørred i istedet for laks. Pyntet med lidt rejer, serveret med små søde snacktomater og blancherede grønne asparges på salatbund. Hertil en god dild dressing.
Nemt at sende med manden i madpakken og nemt at servere for mig selv herhjemme.
Ville også passe fremragende til en forret til en lækker middag.
Den smagte fremragende og her er hvad jeg brugte til 1 roulade:
Bund: 5 æg, ca 5 spsk fløde, 450 g bredbladet spinat (fra frost), lidt muskat og lidt peber.
Det hele røres sammen og bredes ud på en bageplade med bagepapir og bages v/200 grader i 15 minutter.
Creme: 150 g flødeost, naturel, 1 dl creme fraiche 38%, 3 spsk dild, 1 tsk Dijon sennep, lidt peber.
Når bunden er kølet af, smøres den med cremen. Herpå fordeles 250-300 g røget ørred/røget laks over. Det hele rulles sammen på den lange led som en roulade.
Pak ind og lad hvile koldt et par timer eller natten over.
Hey, passer denne opskrift til 6 personer? :-)
SvarSlet