Igår kom manden sent hjem, og dermed blev aftensmaden serveret sent, og blev så nærmest afløst af en spændende håndboldkamp - og så kom jeg helt fra at opdatere herinde.
Men altså, jeg havde en idé om at prøve noget nyt med blomkål i ovnen.
Jeg lavede et farsbrød, og ved siden af altså det der med blomkål...hvad skal jeg lige kalde det? Men det smagte i hvert fald godt! ;)
Bagt blomkål med creme fraiche (2-3 portioner)
1 lille blomkålshovede i små buketter, 3 dl creme fraiche, 1 dl fløde, 2 dl revet Emmentaler ost, 3 forårsløg finthk, salt og peber.
Bland creme fraiche, fløde, krydderier, ost og forårsløg. Tilsæt blomkål og vend det godt sammen. Fordel i et ildfast fad, og sæt i ovnen v/200 grader i 20-30 minutter.
Velbekomme! ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar