Igår gik det op for mig, at Hvedeklid vist skulle være helt okay at bruge. Det resulterede i, at jeg måtte forsøge mig med en opskrift fra en norsk pige. Hun har en blog, der hedder http://www.ingridsblogg.no/. Der er også andet spændende læsning, hvis man er nogenlunde dus med det norske.
Disse boller er altså fundet på hendes blog. Her kommer opskriften:
Ingrids beste rundstykker (9 stk.)
3 æg, 3 spsk cremefraiche 38%, 1 dl vand,100 g sesamfrø, 100 g solsikkekerner, 5 spsk mandelmel, 3 spsk HUSK, 2 spsk hvedeklid, 1 tsk salt, 2 tsk bagepulver, 150 g revet ost.
Mandler, sesam og solsikke males i blenderen. Alle tørre ingredienser blandes, osten gemmes. De våde ingredienser blandes i en anden skål, tilsættes herefter til de tørre. Når det er rørt godt sammen, tilsættes den revne ost og det hele blandes til en fast men stadig våd blanding.
Jeg satte med to skeer i 9 klatter på bageplade.
Bages ved 175 grader i 20-25 minutter
Dejlig afveksling til det andet brød... ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar