På sådan en skøn lørdag aften efter en dag med skybrud over den lille by, blev det spisetid. Sønnen og hans fætter ønskede hjemmelavede burgere...så det var selvfølgelig det, det blev! ;)
Resultatet blev nu slet ikke så ringe, så det blev indtaget med stort velbehag. ;)
Jeg forsøgte mig med nogle grove burgerboller istedet for de lyse, jeg brugte sidst. Det er en variation af Oopsie brødene. Grove burgerboller (12 halve / 6 hele)
6 æg, 200 g flødeost naturel, 2 tsk salt, 4 tsk HUSK, 2½ dl klid, 3 tsk bagepulver.
Pisk æg, salt og flødeost sammen med et piskeris. Rør godt, så massen bliver jævn. Tilsæt HUSK og klid. Lad skålen stå på køkkenbordet 5-10 minutter.
Tilsæt bagepulver og sæt dejen i klatter på bagepapir med god mellemrum. Jeg brugte ca 2½ spsk dej pr. stk.
Halvdelen af klatterne drysses med lidt sesamfrø (for syns skyld) ;)
Bag v/175 grader i 13 minutter
Som fyld havde vi salat, agurk, tomat, guacamole, grillede bøffer, ost, baon, løg og dressing.
Én burger, så var jeg stopmæt! ;)
God lørdag aften!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar