fredag den 20. juli 2012

Den lækreste suppe!

Manden har lagt ude nogle dage, og når vi snakkede i telefonen nævnte han flere gange noget om suppe. Så da han kom hjem igen her til aften, tænkte jeg, at vi skulle have en god suppe. ;)
Den faldt i god jord her i huset, den var mega god! Så hvis der kommer en kølig sommerdag igen (hvilket der jo nok gør, i det danske klima) så er det bare at smutte i køkkenet og prøve opskriften - det kommer I ikke til at fortryde! ;)
Til en portion til 4 personer bruges:
1½ spsk karry, 2 finthk løg, 2 ds hk flåede tomater, 3 fed hvidløg, 1 ds ferskner (uden sukker), 1/4 ltr piskefløde, salt og peber, 200 g kyllingebryst i tern, lidt grøntsagsbouillon.

Hakket løg og hvidløg svitses i godt med smør sammen med karry, til de er klare. Tomater tilsættes og simrer i en lille halv times tid.
Imens svitses kyllingebryst på en pande, krydres med salt og peber. Fersknerne skæres i små tern.
Tilsæt, ferskner, saften fra fersknerne, kylling og fløde.
Varm op under omrøring.
Smag til med evt lidt bouillon og salt og peber.

Vi spiste den med en klat 38 % creme fraiche på toppen - MUMS det smagte godt!! ;)

Angående sukkerfri frugt på dåse, så fandt jeg både pærer og ferskner i Rema 1000 idag. De ligger i druesaft og vand - uden tilsat sukker!
Og så var prisen helt medgørlig! Så ved man det! ;)
Jeg kan godt lide lidt græsk yoghurt med frugt på indimellem sådan som en lille snack...her kunne man jo godt have et par dåser stående for det samme! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar