Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem! ;)
Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt.
Her får I opskriften:
Thomas Rodes stenalderbrød (1 stk):
100 g græskarkerner, 100 g solsikkekerner, 100 g (hele) mandler, 100 g (hele) valnødder, 100 g hørfrø, 100 g sesam, 5 æg, 1 dl olie, 2 tsk salt.
Alle ingredienser blandes godt sammen til en jævn dej. Fordel i en brødform med bagepapir og bag v/160 grader i 1 time.
Jeg glæder mig til at prøve det her line ... :-)
SvarSletNeeej hvor hyggeligt at se dig her, Camilla! ;) Velkommen til! ;)
SvarSletJa, det smager altså rigtig godt - og så helt uden mel!
Lad mig gerne høre, hvad du synes... ;)
Det er så fantastisk, at jeg fandt denne opskrift - da jeg har PCO! Tusind tak fordi du deler ud af dine opskrifter Line! :)
SvarSlet