fredag den 18. maj 2012

Lidt sødt til kaffen....

Idag har det stået på festivitas i anledningen af sønnens fødselsdag hele dagen, så desværre er det ikke blevet til meget fotografering af tallerknerne - selvom de ellers har været fyldt med god mad! ;)
Nu får I så et billede og en opskrift på lidt sødt. Det er ikke just low carb, men helt usund er den vel heller ikke... Det er en opskrift på en raw cake, dvs den er ikke bagt. Derfor er der også kun ingredienser i, som kan spises råt. Og det bedste af det hele: der er hverken sukker eller mel i! Så kan man godt for et øjeblik glemme, at der er 68 gram kulhydrat pr 100 gram i dadler. ;)

Her kommer opskriften - prøv den endelig, den er meget bedre, end man regner med! ;)

2 dl grofthakkede mandler, 1 pk friske dadler (i papæske), 2 dl koldpresset rapsolie, 2 dl kakao.

Dadlerne befries for sten og køres til en cremet masse i foodprocessoren sammen med olien.
Det hældes over i en skål og blandes med kakao og hakkede mandler.

I en lille bradepande foret med bagepapir, presses massen ud, og stilles på køl.
Skær ud i små firkanter og server! ;)

Den bliver ikke ringere af at stå på køl nogle dage, hvis du ellers kan lade den stå... ;)

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar