torsdag den 20. september 2012

Gullasch

....eller i hvert fald en variant. ;)
I aften kom manden hjem - en dag før tid! Stor glæde! ;)
Vi fik gullasch her til aften med blomkålsklatter til og bagte tomater. Uhm...en lækker efterårs simreret!

Til gullasch brugte jeg flg.:
400 g tern af kalvekød, 2 hakkede løg, 1/2 ltr bouillon, 1 stor dåse tomatpuré, 1 tsk sennep, 250 g creme fraiche 38%, 250 g champignons.

Kødet brunes sammen med løgene. Bouillon tilsættes, herefter tomatpuré og sennep. Lad simre en god times tid.
Tilsæt champignons og lad simre med i 10 min. Tilsæt creme fraichen og kog op igen.
Smag til med salt og peber.

Blomkålsklatterne har jeg lagt på bloggen før, så dem skriver jeg ikke igen.

Nu vil vi tænde stearinlys og hygge os i det lille hjem! ;)

God torsdag aften...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar