tirsdag den 25. september 2012

Thomas Rodes stenalderbrød

Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem! ;)
Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt.
Her får I opskriften:

Thomas Rodes stenalderbrød (1 stk):
100 g græskarkerner, 100 g solsikkekerner, 100 g (hele) mandler, 100 g (hele) valnødder, 100 g hørfrø, 100 g sesam, 5 æg, 1 dl olie, 2 tsk salt.

Alle ingredienser blandes godt sammen til en jævn dej. Fordel i en brødform med bagepapir og bag v/160 grader i 1 time.

3 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at prøve det her line ... :-)

    SvarSlet
  2. Neeej hvor hyggeligt at se dig her, Camilla! ;) Velkommen til! ;)
    Ja, det smager altså rigtig godt - og så helt uden mel!
    Lad mig gerne høre, hvad du synes... ;)

    SvarSlet
  3. Det er så fantastisk, at jeg fandt denne opskrift - da jeg har PCO! Tusind tak fordi du deler ud af dine opskrifter Line! :)

    SvarSlet