tirsdag den 5. juni 2012

Frokostmuffins

I køleskabet var der en rest skinkestrimler, der trængte til at blive brugt. Tænke, tænke, tænke... ;)
Jeg kom frem til at lave skinkemuffins til madpakken. Ikke helt dumt, tror jeg. De er nemme at lave og kan sikkert sagtens fryses, så man har noget nemt til madpakken i fryseren.

Til 8 stk brugte jeg:
5 æg, 5 spsk fløde, ca 100 g skinkestrimler, 2 forårsløg, salt og peber og revet ost til drys.

Jeg snittede forårsløg og fordelte i 8 papirmuffinsforme sammen med skinkestrimlerne.
Blandede æg, fløde, salt og peber. Fordelte ligeledes i formene og dryssede lidt revet ost over. Fyld ikke formene op til kanten, for de hæver en del op.

Bages 25 min v/200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar