torsdag den 28. juni 2012

Grillede hakkedrenge

I aften grillede vi (igen igen!) Det er vist ingen hemmelighed, at vi her i husstanden godt kan lide at grille...det er altså bare sådan sommer stemning! ;)
I aften lavede vi hakkebøf på grillen. Jeg serverede dem rygende varme med en klat kold kryddersmør fra forleden ovenpå.
Af tilbehør lavede jeg stuvet sommerspidskål (som forleden, men sønnen er bare helt vild med det!) ;) Derudover var der små grillede cocktailtomater og en blomkålsgratin-erstatning.
Vi indtog det i haven i aftenens sidste solstråler og akkompagneret af solsortenes sang - idyllisk, ikk??!? ;)

Blomkålsgratin-wanna-bee
½ blomkålshovede i små buketter, salt og peber, 1 æg, 1 dl fløde og 1 dl cremefraiche.

Blomkålsbuketterner fordeles i en lille form. Drys med salt og peber. Æg, fløde og creme fraiche piskes godt sammen og hældes over blomkålen.
Ind i ovnen v/200 grader i 35 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar